klik hier voor Algemene voorwaarden

Veel gestelde vragen:


Zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar?

Jazeker, deze vind je op de tarieven met prijzen.Wat voor kleding moet ik aan tijdens de shoot?

De kleding waar je je goed in voelt. Daarnaast is het belangrijk na te denken over het doel van de shoot. Opvallende kleuren in de kleding werkt goed bij kinderen. Voor een wat rustiger beeld zijn neutrale kleuren beter. Neem een kijkje in mijn collectie foto’s zodat je een indruk krijgt.


Is er mogelijkheid om kleding te wisselen?

Jazeker, mocht de locatie dit toelaten. Dit is na eigen inzicht.


Hoelang duurt een shoot?

Portret, gezin of familie shoot duurt ongeveer een uur. Mocht de shoot langer duren, geen probleem. Als het maar een gewenst resultaat oplevert. (half uur sessie uitgesloten)


Wat gebeurt er, als er slecht weer voorspeld word?

Dan kan de shoot kosteloos verzet worden. In overleg kan een binnen locatie een 2e optie zijn. Het kan voorkomen dat de shoot voor een speciale gelegenheid gepland is.


Hoeveel foto’s krijg ik toegezonden?

Je krijgt minimaal 40 foto’s toegezonden met mijn logo, uit deze foto’s kun je kiezen.(Op basis welk pakket je hebt gekozen portret( 40 foto’s), gezin (60 foto’s), familie (80 foto’s) of half uur sessie(30 foto’s)). De gewenste foto’s kun je dan doorgeven via mail (doormiddel van de naam van de foto, voorbeeld ROF1234).Hoelang duurt het voordat ik de foto’s ontvang?

Een dag na de fotoshoot heeft plaats gevonden ontvang je de foto’s(in lage resolutie) met logo waaruit je kunt kiezen. Nadat je hebt doorgegeven welke foto’s je wilt ontvangen, ontvang jij de foto’s in hoge resolutie en verzend ik de factuur.


Hoe ontvang ik de foto’s?

Je krijgt een mail van mij met daarin een link (van Wetransfer.com) waarin je de foto’s kunt downloaden naar je pc. Er word dan een nieuwe map aangemaakt waarin je foto’s staan. ( klik met de rechtermuisknop op het mapje en klik op ‘uitpakken’ mocht het een gecomprimeerde map zijn)

Dit zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verlies is van de foto’s.


Maak je ook foto’s op bruiloften?

Twee keer eerder heb ik een bruiloft gefotografeerd, dit staat dus nog in ‘de kinderschoenen’. Maar ik kom graag een keer langs voor een kennismakingsgesprek.