Hey aangenaam ik ben Robin wat leuk dat je komt kijken. Hulp nodig bij poseren? Of weer eens tijd voor nieuwe foto’s? Ik help je graag! Ik neem ruim de tijd voor de fotoshoot. Een dag na de shoot krijg je een ruime selectie foto’s waaruit je zelf de beste zelf kiest.

Heb je moeite met voorbereiden voor de fotoshoot? Last van keuzestress over wat je moet dragen? I’ve got you covered! Bekijk mijn tips in dit YouTube filmpje om je optimaal voor te bereiden en zelfverzekerd voor de camera te staan.

Wat ik nastreef, is het vastleggen van mooie, spontane momenten. Mijn fotosessies zijn ontworpen om een glimlach op je gezicht te toveren en ervoor te zorgen dat je de beste versie van jezelf kunt zijn voor de camera.

Tijdens de shoot help ik je maar vind je het lastig om te poseren?


????????MINISHOOTS????????

Wil jij een toffe foto tussen de tulpen? Dat kan!

Locatie: Tulpeiland Zeewolde.

????Datum: 7 April 2024

⌚Kies je tijd! (zie foto)

????‍????‍????‍????tot 6 personen.

Je krijgt 4 foto’s in hoge resolutie. (Foto’s bijbestellen kan)

Kosten 50 euro per tijd blok.

Vragen/reseveren: info@robinotof.nl of appen 0614526184 (vol=vol)


Portret Shoot Zeewolde

– Keuze uit 5 foto’s in hoge resolutie (digitaal aangeleverd)

– Max. 1 persoon

– 60 euro (incl btw)

– Locatie in de studio of buiten (naar keuze in Zeewolde, daarbuiten komen er reiskosten bij)

– extra foto’s in hoge resolutie nabestellen 2,50 euro per foto.


Gezin Shoot Zeewolde

– Keuze uit 10 foto’s in hoge resolutie (digitaal aangeleverd)

– Max. 2 tot 8 personen

– 110 euro (incl btw)

– Locatie buiten (naar keuze in Zeewolde, daarbuiten komen er reiskosten bij)

– Bij deze shoot worden ook lossen portret foto’s gemaakt

– extra foto’s in hoge resolutie nabestellen 2,50 euro per foto

– extra persoon 5 euro p.p.


Cadeaubon!

Voor elk gewenst bedrag. voor een fotoshoot naar keuze. 1 jaar geldig.


Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij veel gestelde vragen. Hier staan een aantal voorbeelden. Of weet jij een leuke locatie waar je een leuke herinnering aan hebt?
Staat jouw keuze er niet tussen? Geef dat dan aan bij vragen/opmerkingen.
Robinotof
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Carina van der KrogtCarina van der Krogt
20:07 22 Oct 23
Super leuke fotoshoots gehad met Robin! Nu al 2 keer gedaan en beide keren mooie resultaten. Op naar de volgende shoot!
Tiffany BlomTiffany Blom
06:47 28 Aug 23
Robin is een fijne fotograaf. Hij is rustig, neemt echt de tijd voor je en denkt mee over poses en dergelijke. Ook kinderen, die een korte spanningsboog hebben, krijgt hij leuk op de foto. Aanrader!
Milou PlugMilou Plug
09:17 14 Aug 23
Robin is een hele goede, professionele fotograaf die ook altijd in is voor een gezellig praatje! Ik heb met diverse fotoshoots met hem samengewerkt en hij heeft altijd goede aanvullende ideeën! Topervaring!
Begin dit jaar een fotoshoot met Robin gehad voor mijn website, normaliter voel ik mij ongemakkelijk om te moeten poseren voor een foto, echter kreeg hij het voor elkaar door duidelijke instructie en een luchtig gesprek mijn spanning weg te nemen.Robin is een zeer enthousiaste fotograaf die ik een ieder zou aanraden!
Roland PotRoland Pot
15:14 11 Aug 23
Zeer goede fotograaf. Ik zou hem zeker aanraden.
Gerwin van den OsGerwin van den Os
16:20 05 Aug 23
Wij hebben zeker hele positieve ervaringen met Robin.De aanleiding waarom de foto’s gemaakt moesten worden was niet heel leuk, maar Robin heeft onze wens prima op beeld weten te krijgen.
Sarissa de JongSarissa de Jong
14:29 29 Jul 23
Wij zijn al paar jaar in contact met robin, hij heeft verschillende keren mijn gezin vastgelegd. Hij is creatief en denkt mee om het leukste resultaat te krijgen. 1 van de foto's hangt ondertussen al bijna 4 jaar in ons huis.
Thijs JoostenThijs Joosten
10:40 28 Jul 23
Een tijd terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Robin om professionele foto's te laten schieten voor mijn bedrijf. De fotoshoot was een groot succes en de foto's zijn erg mooi geworden.Robin is ook erg fijn om mee samen te werken en geeft goede tips om de foto's er beter uit te laten zien.De volgende keer als ik foto's nodig heb kom ik zeker terug!
René de RegtRené de Regt
09:20 28 Jul 23
Robin van Robinotof heeft voor onze internationale bbq wedstrijden de foto’s verzorgd.Het is heel fijn om met Robin samen te werken, hij weet precies wat je bedoelt en is telkens precies op de juiste plek zonder dat je hem werkelijk ziet waardoor de foto’s er natuurlijk uitzien!Tevens heeft Robin in zijn professionele studio voor HangBelly BBQ de productfoto’s van onze rubs (kruidenmengsels) gemaakt en ook daar zijn wij zeer tevreden over.Dus als je een goede fotograaf zoekt, Robin!!!
js_loader