Bruiloft

Aangenaam ik ben Robin. Ik ben een enthousiaste bruiloftsfotograaf in Zeewolde en omgeving! Een bruiloft is een bijzondere en onvergetelijke gebeurtenis, vol liefde, gelach en prachtige momenten die voor altijd gekoesterd moeten worden.

Mijn passie is om deze kostbare momenten vast te leggen en te transformeren tot blijvende herinneringen. Ik geloof dat het vastleggen van een bruiloft meer is dan alleen het nemen van foto’s. Het gaat om het vangen van emoties, het vertellen van jullie unieke liefdesverhaal en het vastleggen van de magie van deze speciale dag.

Ik ben toegewijd aan het begrijpen van jullie wensen en visie voor de bruiloft. Samen gaan we in gesprek om alle details te bespreken, zodat ik jullie dag kan vastleggen op een manier die bij jullie past. Jouw tevredenheid staat voorop, en ik streef ernaar om beelden te creëren die je voor altijd zult koesteren.
Neem gerust contact met mij op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kijk ernaar uit om met jullie te praten, jullie te leren kennen en samen te werken om jullie belangrijke dag onvergetelijk te maken met prachtige foto’s.
Laten we samen jullie liefdesverhaal vastleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Laten we een keer afspreken.


Basis trouw shoot

– Gratis kennismaking gesprek

Trouwfotoshoot + de ceremonie

– 50 foto’s in hoge resolutie verzonden via Wetransfer

– Duurt +/- 2 uur

– 350 euro (incl btw)

– Locatie in Zeewolde. Daarbuiten in overleg.


Trouw shoot

– Gratis kennismaking gesprek

1e keer elkaar zien + Trouwfotoshoot + De ceremonie + De taart foto + Met familie op de foto

– 150 foto’s in hoge resolutie verzonden via Wetransfer

– Duurt +/- 6 uur

– 1050 euro (incl btw)

– Locatie in Zeewolde. Daarbuiten in overleg.


Full trouw shoot

– Gratis kennismaking gesprek

aankleden + 1e keer elkaar zien + Trouwfotoshoot + De ceremonie + De taart foto + 2 uur avondfeest

– 350 foto’s in hoge resolutie verzonden via Wetransfer

– Duurt +/- 10 uur

– 1550 euro (incl btw)

– Locatie in Zeewolde. Daarbuiten in overleg.


Voor het gratis kennismakingsgesprek
Robinotof
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Carina van der KrogtCarina van der Krogt
20:07 22 Oct 23
Super leuke fotoshoots gehad met Robin! Nu al 2 keer gedaan en beide keren mooie resultaten. Op naar de volgende shoot!
Tiffany BlomTiffany Blom
06:47 28 Aug 23
Robin is een fijne fotograaf. Hij is rustig, neemt echt de tijd voor je en denkt mee over poses en dergelijke. Ook kinderen, die een korte spanningsboog hebben, krijgt hij leuk op de foto. Aanrader!
Milou PlugMilou Plug
09:17 14 Aug 23
Robin is een hele goede, professionele fotograaf die ook altijd in is voor een gezellig praatje! Ik heb met diverse fotoshoots met hem samengewerkt en hij heeft altijd goede aanvullende ideeën! Topervaring!
Begin dit jaar een fotoshoot met Robin gehad voor mijn website, normaliter voel ik mij ongemakkelijk om te moeten poseren voor een foto, echter kreeg hij het voor elkaar door duidelijke instructie en een luchtig gesprek mijn spanning weg te nemen.Robin is een zeer enthousiaste fotograaf die ik een ieder zou aanraden!
Roland PotRoland Pot
15:14 11 Aug 23
Zeer goede fotograaf. Ik zou hem zeker aanraden.
Gerwin van den OsGerwin van den Os
16:20 05 Aug 23
Wij hebben zeker hele positieve ervaringen met Robin.De aanleiding waarom de foto’s gemaakt moesten worden was niet heel leuk, maar Robin heeft onze wens prima op beeld weten te krijgen.
Sarissa de JongSarissa de Jong
14:29 29 Jul 23
Wij zijn al paar jaar in contact met robin, hij heeft verschillende keren mijn gezin vastgelegd. Hij is creatief en denkt mee om het leukste resultaat te krijgen. 1 van de foto's hangt ondertussen al bijna 4 jaar in ons huis.
Thijs JoostenThijs Joosten
10:40 28 Jul 23
Een tijd terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Robin om professionele foto's te laten schieten voor mijn bedrijf. De fotoshoot was een groot succes en de foto's zijn erg mooi geworden.Robin is ook erg fijn om mee samen te werken en geeft goede tips om de foto's er beter uit te laten zien.De volgende keer als ik foto's nodig heb kom ik zeker terug!
René de RegtRené de Regt
09:20 28 Jul 23
Robin van Robinotof heeft voor onze internationale bbq wedstrijden de foto’s verzorgd.Het is heel fijn om met Robin samen te werken, hij weet precies wat je bedoelt en is telkens precies op de juiste plek zonder dat je hem werkelijk ziet waardoor de foto’s er natuurlijk uitzien!Tevens heeft Robin in zijn professionele studio voor HangBelly BBQ de productfoto’s van onze rubs (kruidenmengsels) gemaakt en ook daar zijn wij zeer tevreden over.Dus als je een goede fotograaf zoekt, Robin!!!
js_loader