Zakelijk

Aangenaam ik ben Robin. Bent je op zoek naar foto’s van je personeel voor gebruik op social media, de website of een nieuwe catalogus? Heb je behoefte aan een professionele fotograaf die beelden creëert van je medewerkers in hun natuurlijke werkomgeving, buiten of op andere locaties die passen bij de identiteit van je bedrijf? Ik sta voor je klaar!

Fotografie is een belangrijk onderdeel van marketing, omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden. Goede foto’s zorgen ervoor dat je bedrijf er professioneel uitziet en dat je producten of diensten aantrekkelijk overkomen. Daarnaast zorgen goede foto’s ook voor betere zichtbaarheid op sociale media en op zoekmachines.

Ik help graag om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. Indien je interesse hebt, neem gerust contact met mij op via Info@Robinotof.nl

Ik kan professionele foto’s maken van personen, producten en gebouwen, hieronder ga ik er verder op in.

Bij het maken van productfotografie is het belangrijk om de essentie van het product vast te leggen en tegelijkertijd de unieke eigenschappen ervan te benadrukken. Elk detail, zoals de textuur, de kleur en het ontwerp, moet op de juiste manier worden weergegeven.

Sieraden van BiSjU in samenwerking met Morenso International

Het fotograferen van de werkomgeving biedt de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te geven. Potentiële klanten zijn vaak nieuwsgierig naar hoe een bedrijf werkt en wat er zich afspeelt buiten het uiteindelijke product of de dienst. Door foto’s te maken van het kantoor, de productieruimte, het magazijn of de winkel kunnen bedrijven een gevoel van transparantie overbrengen.

Schoonheidssalon Glow

Het fotograferen van medewerkers biedt bedrijven de mogelijkheid om de gezichten achter het merk te laten zien. Door foto’s te maken van individuele medewerkers of teams die samenwerken, wordt het menselijke aspect van het bedrijf benadrukt.

Sjaardema Uitvaartzorg

Het maken van actie foto’s in en om het bedrijf zoals een therapeut, is een krachtige manier om de expertise en de unieke diensten van het bedrijf te benadrukken. Door het vastleggen van beelden van deze professionals in actie, kunnen bedrijven hun marketinginspanningen versterken en potentiële klanten inspireren.

Dansbeweeggroei


Bedrijfs shoot

– 50 foto’s in hoge resolutie verzonden via Wetransfer

– Duurt +/- 2 uur

– 350 euro (ex btw)

– Locatie in overleg

– Tijdens deze shoot maak ik Portret, groep en product foto’s. Een sfeer reportage van het bedrijf.


Ik maak ook foto’s tijdens bedrijfsopeningen of bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Vraag naar de mogelijkheden.


Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij veel gestelde vragen. Hier staan een aantal voorbeelden. Of weet jij een leuke locatie waar je een leuke herinnering aan hebt?
Robinotof
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Carina van der KrogtCarina van der Krogt
20:07 22 Oct 23
Super leuke fotoshoots gehad met Robin! Nu al 2 keer gedaan en beide keren mooie resultaten. Op naar de volgende shoot!
Tiffany BlomTiffany Blom
06:47 28 Aug 23
Robin is een fijne fotograaf. Hij is rustig, neemt echt de tijd voor je en denkt mee over poses en dergelijke. Ook kinderen, die een korte spanningsboog hebben, krijgt hij leuk op de foto. Aanrader!
Milou PlugMilou Plug
09:17 14 Aug 23
Robin is een hele goede, professionele fotograaf die ook altijd in is voor een gezellig praatje! Ik heb met diverse fotoshoots met hem samengewerkt en hij heeft altijd goede aanvullende ideeën! Topervaring!
Begin dit jaar een fotoshoot met Robin gehad voor mijn website, normaliter voel ik mij ongemakkelijk om te moeten poseren voor een foto, echter kreeg hij het voor elkaar door duidelijke instructie en een luchtig gesprek mijn spanning weg te nemen.Robin is een zeer enthousiaste fotograaf die ik een ieder zou aanraden!
Roland PotRoland Pot
15:14 11 Aug 23
Zeer goede fotograaf. Ik zou hem zeker aanraden.
Gerwin van den OsGerwin van den Os
16:20 05 Aug 23
Wij hebben zeker hele positieve ervaringen met Robin.De aanleiding waarom de foto’s gemaakt moesten worden was niet heel leuk, maar Robin heeft onze wens prima op beeld weten te krijgen.
Sarissa de JongSarissa de Jong
14:29 29 Jul 23
Wij zijn al paar jaar in contact met robin, hij heeft verschillende keren mijn gezin vastgelegd. Hij is creatief en denkt mee om het leukste resultaat te krijgen. 1 van de foto's hangt ondertussen al bijna 4 jaar in ons huis.
Thijs JoostenThijs Joosten
10:40 28 Jul 23
Een tijd terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Robin om professionele foto's te laten schieten voor mijn bedrijf. De fotoshoot was een groot succes en de foto's zijn erg mooi geworden.Robin is ook erg fijn om mee samen te werken en geeft goede tips om de foto's er beter uit te laten zien.De volgende keer als ik foto's nodig heb kom ik zeker terug!
René de RegtRené de Regt
09:20 28 Jul 23
Robin van Robinotof heeft voor onze internationale bbq wedstrijden de foto’s verzorgd.Het is heel fijn om met Robin samen te werken, hij weet precies wat je bedoelt en is telkens precies op de juiste plek zonder dat je hem werkelijk ziet waardoor de foto’s er natuurlijk uitzien!Tevens heeft Robin in zijn professionele studio voor HangBelly BBQ de productfoto’s van onze rubs (kruidenmengsels) gemaakt en ook daar zijn wij zeer tevreden over.Dus als je een goede fotograaf zoekt, Robin!!!
js_loader