klik hier voor Algemene voorwaarden

Wat is een leuke locatie voor een fotoshoot?

Dat is voor iedereen persoonlijk. Hieronder een aantal voorbeelden. Natuurlijk kunnen we in overleg ook naar jouw favoriete plek.

 

Zeewolde strand

 

Tulp eiland

 

Rondje bos

 

De haven van Zeewolde

 

Een fotoshoot hoe werkt dat?

Wat wil je graag, bedenk dat voor jezelf. Zwart/wit, kleur, wel/geen schaduw, een thema, locatie, binnen, buiten. Er is veel mogelijk. Benader mij! Ik denk graag mee, mail of bel gerust (0614526184) wij gaan dit idee aanpakken. Overleggen een datum om foto’s te maken. En tijdens de shoot is het mogelijk om mensen mee te nemen, (voor support) wij maken er iets gezelligs van. Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer een uur. Als het langer duurt geen probleem. Een dag na de fotoshoot heeft plaats gevonden ontvang je de foto’s(in lage resolutie) met logo waaruit je kunt kiezen. Nadat je hebt doorgegeven welke foto’s je wilt ontvangen, ontvang jij de foto’s in hoge resolutie en verzend ik de factuur.

 

Fotoshoot met kinderen.

Fotoshoots kunnen soms spannend zijn voor kinderen. Een studio kan een omgeving zijn waar ze zich niet helemaal thuis voelen. Daarom kom ik graag bij jouw thuis langs. Of ga met het gezin lekker wandelen in het bos/strand. In die omgeving ontstaan mooie portretten. Tevens staat in de studio een gezellig muziekje aan, of tv programma. Een potje bellenblaas gaan wij ook niet uit de weg. Ik maak geen Newborn shoots, maar leeftijd van ongeveer 2 jaar.

 

Wat voor kleding moet ik aan tijdens de shoot?

De kleding waar je je goed in voelt. Daarnaast is het belangrijk na te denken over het doel van de shoot. Opvallende kleuren in de kleding werkt goed bij kinderen. Voor een wat rustiger beeld zijn neutrale kleuren beter. Neem een kijkje in mijn collectie foto’s zodat je een indruk krijgt.

 

Is er mogelijkheid om kleding te wisselen?

Jazeker, mocht de locatie dit toelaten. Dit is na eigen inzicht.

 

Wat gebeurt er, als er slecht weer voorspeld word?

Dan kan de shoot kosteloos verzet worden. In overleg kan een binnen locatie een 2e optie zijn. Het kan voorkomen dat de shoot voor een speciale gelegenheid gepland is.

 

Hoeveel foto’s krijg ik toegezonden?

Je krijgt minimaal 45 foto’s toegezonden met mijn logo, uit deze foto’s kun je kiezen. De gewenste foto’s (aantal vooraf afgesproken) kun je dan doorgeven via mail (doormiddel van de naam van de foto, voorbeeld ROF1234).

 

Hoe ontvang ik de foto’s?

Je krijgt een mail van mij met daarin een link (van Wetransfer.com) waarin je de foto’s kunt downloaden naar je pc. Er word dan een nieuwe map aangemaakt waarin je foto’s staan. ( klik met de rechtermuisknop op het mapje en klik op ‘uitpakken’ mocht het een gecomprimeerde map zijn) Dit zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verlies is van de foto’s.

 

Maak je ook foto’s op bruiloften?

ik heb op een aantal bruiloft gefotografeerd. Meerdere avond feesten van bruiloften. Ik kom graag een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar?

Jazeker, deze vind je op de tarieven met prijzen.


Hoeveel mensen kunnen er tegelijkertijd op de foto in je studio?

Er is plaats voor 4 mensen.