Robinotof
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Carina van der KrogtCarina van der Krogt
20:07 22 Oct 23
Super leuke fotoshoots gehad met Robin! Nu al 2 keer gedaan en beide keren mooie resultaten. Op naar de volgende shoot!
Tiffany BlomTiffany Blom
06:47 28 Aug 23
Robin is een fijne fotograaf. Hij is rustig, neemt echt de tijd voor je en denkt mee over poses en dergelijke. Ook kinderen, die een korte spanningsboog hebben, krijgt hij leuk op de foto. Aanrader!
Milou PlugMilou Plug
09:17 14 Aug 23
Robin is een hele goede, professionele fotograaf die ook altijd in is voor een gezellig praatje! Ik heb met diverse fotoshoots met hem samengewerkt en hij heeft altijd goede aanvullende ideeën! Topervaring!
Begin dit jaar een fotoshoot met Robin gehad voor mijn website, normaliter voel ik mij ongemakkelijk om te moeten poseren voor een foto, echter kreeg hij het voor elkaar door duidelijke instructie en een luchtig gesprek mijn spanning weg te nemen.Robin is een zeer enthousiaste fotograaf die ik een ieder zou aanraden!
Roland PotRoland Pot
15:14 11 Aug 23
Zeer goede fotograaf. Ik zou hem zeker aanraden.
Gerwin van den OsGerwin van den Os
16:20 05 Aug 23
Wij hebben zeker hele positieve ervaringen met Robin.De aanleiding waarom de foto’s gemaakt moesten worden was niet heel leuk, maar Robin heeft onze wens prima op beeld weten te krijgen.
Sarissa de JongSarissa de Jong
14:29 29 Jul 23
Wij zijn al paar jaar in contact met robin, hij heeft verschillende keren mijn gezin vastgelegd. Hij is creatief en denkt mee om het leukste resultaat te krijgen. 1 van de foto's hangt ondertussen al bijna 4 jaar in ons huis.
Thijs JoostenThijs Joosten
10:40 28 Jul 23
Een tijd terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Robin om professionele foto's te laten schieten voor mijn bedrijf. De fotoshoot was een groot succes en de foto's zijn erg mooi geworden.Robin is ook erg fijn om mee samen te werken en geeft goede tips om de foto's er beter uit te laten zien.De volgende keer als ik foto's nodig heb kom ik zeker terug!
René de RegtRené de Regt
09:20 28 Jul 23
Robin van Robinotof heeft voor onze internationale bbq wedstrijden de foto’s verzorgd.Het is heel fijn om met Robin samen te werken, hij weet precies wat je bedoelt en is telkens precies op de juiste plek zonder dat je hem werkelijk ziet waardoor de foto’s er natuurlijk uitzien!Tevens heeft Robin in zijn professionele studio voor HangBelly BBQ de productfoto’s van onze rubs (kruidenmengsels) gemaakt en ook daar zijn wij zeer tevreden over.Dus als je een goede fotograaf zoekt, Robin!!!
js_loader

klik hier voor Algemene voorwaarden

Wat is een leuke locatie voor een fotoshoot?

Dat is voor iedereen persoonlijk. Maar denk aan het Zeewolde strand, Tulpeiland of bijvoorbeeld de bossen Natuurlijk kunnen we in overleg ook naar jouw favoriete plek.

 

Een fotoshoot hoe werkt dat?

Wat wil je graag, bedenk dat voor jezelf. Zwart/wit, kleur, wel/geen schaduw, een thema, locatie, binnen, buiten. Er is veel mogelijk. Benader mij! Ik denk graag mee, mail of bel gerust (0614526184) wij gaan dit idee aanpakken. Overleggen een datum om foto’s te maken. En tijdens de shoot is het mogelijk om mensen mee te nemen, (voor support) wij maken er iets gezelligs van. Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer een uur. Als het langer duurt geen probleem. Een dag na de fotoshoot heeft plaats gevonden ontvang je de foto’s(in lage resolutie) met logo waaruit je kunt kiezen. Nadat je hebt doorgegeven welke foto’s je wilt ontvangen, ontvang jij de foto’s in hoge resolutie en verzend ik de factuur.

Fotoshoot met kinderen.

Fotoshoots kunnen soms spannend zijn voor kinderen. Een studio kan een omgeving zijn waar ze zich niet helemaal thuis voelen. Daarom kom ik graag bij jouw thuis langs. Of ga met het gezin lekker wandelen in het bos/strand. In die omgeving ontstaan mooie portretten. Tevens staat in de studio een gezellig muziekje aan, of tv programma. Een potje bellenblaas gaan wij ook niet uit de weg. Ik maak geen Newborn shoots, maar leeftijd van ongeveer 2 jaar.

Wat voor kleding moet ik aan tijdens de shoot?

De kleding waar je je goed in voelt. Daarnaast is het belangrijk na te denken over het doel van de shoot. Opvallende kleuren in de kleding werkt goed bij kinderen. Voor een wat rustiger beeld zijn neutrale kleuren beter. Neem een kijkje in mijn collectie foto’s zodat je een indruk krijgt.

Is er mogelijkheid om kleding te wisselen?

Jazeker, mocht de locatie dit toelaten. Dit is na eigen inzicht.

Wat gebeurt er, als er slecht weer voorspeld word?

Dan kan de shoot kosteloos verzet worden. In overleg kan een binnen locatie een 2e optie zijn. Het kan voorkomen dat de shoot voor een speciale gelegenheid gepland is.

Hoeveel foto’s krijg ik toegezonden?

Afhankelijk van de fotoshoot. Je krijgt een ruime keuze foto’s toegezonden met mijn logo. De gewenste foto’s (aantal vooraf afgesproken) kun je dan doorgeven via mail (doormiddel van de naam van de foto, voorbeeld ROF1234). Extra foto’s bij bestellen kan.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Je krijgt een mail van mij met daarin een link (van Wetransfer.com) waarin je de foto’s kunt downloaden naar je pc. Er word dan een nieuwe map aangemaakt waarin je foto’s staan. ( klik met de rechtermuisknop op het mapje en klik op ‘uitpakken’ mocht het een gecomprimeerde map zijn) Dit zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verlies is van de foto’s.

Maak je ook foto’s op bruiloften?

Jazeker! Ik kom graag een keer langs voor een kennismakingsgesprek.

 


Zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar?

Jazeker, stuur mij een mailtje met het gewenste bedrag. En ik maak een mooie tegoedbon. (1jaar geldig).


| Robinotof | KVK: 73000744 |