Over mij

Hey aangenaam ik ben Robin. En Robinotof = Robin en foto andersom geschreven. Mijn interesse in fotografie begon na de middelbare school. Toen bleef het nog bij wat vakantie kiekjes en af en toe wat in de buurt. In 2011 kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Tijd voor het betere werk. Landschap en event fotografie was ik toen het meeste mee bezig. Als vaste fotograaf voor het Ambitiebeesten collectief (2012-2017) heb ik veel ervaring opgedaan als event fotograaf. (Club Air, Curtis, Liefhebbers, Habitat, Stekkerfest, PAKPAK, Thoomler, Bitterzoet, Chicago Social club, Jimmy Who, Kapotlos, Blokfest, In to the woods, Kelder, Miles, Solar weekend, Radio Decibel, Paradiso.

Daarnaast vond ik het tijd om ook meer ‘portret’ werk te gaan doen. En bedacht ik voor mezelf een project. De foto paraplu kwam tevoorschijn en leverde en tof resultaat op. Door dit project werd ik wat bekender in de omgeving. En gevraagd voor gezinshoots en portretten.

In 2016 een professionele camera aangeschaft. En een studio op mijn zolder gebouwd. In Januari 2023 is mijn studio op Gildenveld 24G.

Bruiloft fotografie sinds 2017. Trouw fotograaf Zeewolde.

In 2022 is een foto die ik gemaakt heb in de National Geographic kalender terecht gekomen.

Foto’s gemaakt voor diverse bedrijven. Zoals: Yooors.nl, Groene schuur Zeewolde, Gemeente Zeewolde, Puur Zeewolde, De Basisz, PVFH Fysio, Z tot Z, Hangbelly BBQ, Ballet school Zeewolde, Own The Spot, OTG Energy, bedrijfskring Zeewolde, Van Den Waal, Chocansweets, SEVZ, Dans Beweeg Groei,

4 life Kickboxing & Personal Training, Sjaardema Uitvaartzorg, Steijger.com, Gras VD buren, Deen Supermarkten, BlikopZeewolde, Topshops.nl, Theedirect.nl, Thermapen.nl, Fitkeepers, Morenso International, Etol.nl

Mail: info@robinotof.nl tel:0614526184

| Robinotof | KVK: 73000744 |

Robinotof
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Carina van der KrogtCarina van der Krogt
20:07 22 Oct 23
Super leuke fotoshoots gehad met Robin! Nu al 2 keer gedaan en beide keren mooie resultaten. Op naar de volgende shoot!
Tiffany BlomTiffany Blom
06:47 28 Aug 23
Robin is een fijne fotograaf. Hij is rustig, neemt echt de tijd voor je en denkt mee over poses en dergelijke. Ook kinderen, die een korte spanningsboog hebben, krijgt hij leuk op de foto. Aanrader!
Milou PlugMilou Plug
09:17 14 Aug 23
Robin is een hele goede, professionele fotograaf die ook altijd in is voor een gezellig praatje! Ik heb met diverse fotoshoots met hem samengewerkt en hij heeft altijd goede aanvullende ideeën! Topervaring!
Begin dit jaar een fotoshoot met Robin gehad voor mijn website, normaliter voel ik mij ongemakkelijk om te moeten poseren voor een foto, echter kreeg hij het voor elkaar door duidelijke instructie en een luchtig gesprek mijn spanning weg te nemen.Robin is een zeer enthousiaste fotograaf die ik een ieder zou aanraden!
Roland PotRoland Pot
15:14 11 Aug 23
Zeer goede fotograaf. Ik zou hem zeker aanraden.
Gerwin van den OsGerwin van den Os
16:20 05 Aug 23
Wij hebben zeker hele positieve ervaringen met Robin.De aanleiding waarom de foto’s gemaakt moesten worden was niet heel leuk, maar Robin heeft onze wens prima op beeld weten te krijgen.
Sarissa de JongSarissa de Jong
14:29 29 Jul 23
Wij zijn al paar jaar in contact met robin, hij heeft verschillende keren mijn gezin vastgelegd. Hij is creatief en denkt mee om het leukste resultaat te krijgen. 1 van de foto's hangt ondertussen al bijna 4 jaar in ons huis.
Thijs JoostenThijs Joosten
10:40 28 Jul 23
Een tijd terug heb ik een fotoshoot gedaan bij Robin om professionele foto's te laten schieten voor mijn bedrijf. De fotoshoot was een groot succes en de foto's zijn erg mooi geworden.Robin is ook erg fijn om mee samen te werken en geeft goede tips om de foto's er beter uit te laten zien.De volgende keer als ik foto's nodig heb kom ik zeker terug!
René de RegtRené de Regt
09:20 28 Jul 23
Robin van Robinotof heeft voor onze internationale bbq wedstrijden de foto’s verzorgd.Het is heel fijn om met Robin samen te werken, hij weet precies wat je bedoelt en is telkens precies op de juiste plek zonder dat je hem werkelijk ziet waardoor de foto’s er natuurlijk uitzien!Tevens heeft Robin in zijn professionele studio voor HangBelly BBQ de productfoto’s van onze rubs (kruidenmengsels) gemaakt en ook daar zijn wij zeer tevreden over.Dus als je een goede fotograaf zoekt, Robin!!!
js_loader